Brandmanagement: Visie Strategie & uitvoering

Brandmanagement extern door InnoBrandsEen merk moet je managen, dat wil zeggen dat na het bepalen van de merkvisie en marketingstrategie de uitvoering ter hand moet worden genomen.

Voor bedrijven die niet de capaciteit hebben (of tijdelijk niet hebben) fungeren we soms voor een bepaalde tijd als externe brandmanager. Ook doen we dit regelmatig voor bedrijven die een nieuwe activiteit opstarten en deze activiteit voldoende aandacht en een goede start willen geven.

Lees meer

Aantrekkelijke merknamen kiezen

New brandHet belang van het kiezen van een merknaam wordt vaak onderschat

Onderzoek heeft aangetoond dat een merknaam in grote mate het succes van een merk kan beïnvloeden. Positief en helaas ook negatief.

Hoe ontwikkel je een goede merknaam? Hoe stel je vast of een naam geschikt is voor het product, bedrijf of de organisatie?
Er zijn een groot aantal merknaamstrategieën en naamgevingsprincipes. Daarbij is het formuleren van een goede briefing cruciaal; wij helpen klanten daarbij.

Lees meer

Merkarchitectuur

Wonderryck Twente Merkarchitectuur InnoBrandsHoe zorg je voor logica in een assortiment en soms een wirwar van merken en sub merken? Er is niet één voorgekookte formule waar automatisch een antwoord uit rolt.

 

Bij de ontwikkeling van een merkarchitectuur wordt men geconfronteerd met uiteenlopende mogelijkheden. Het is onze taak om verschillende opties te formuleren en daaruit gefundeerd de beste routes af te wegen op hun voor- en nadelen, om zo tot een goed doordachte merkarchitectuur te komen.

Lees meer

Merken bouwen & positioneren

Brand strategy innoBrands 200x133 99

Het bouwen van sterke merken en zorgen voor een heldere en onderscheidende positionering is een van InnoBrands' specialiteiten. We gebruiken daartoe veelal de Brandkey© methodiek. De kern is om tot een relevante merkdefinitie en positionering te komen.

Lees meer

Brandmanagement  
Brandmanagement word cloud

Voor bedrijven die niet de capaciteit hebben (of tijdelijk niet hebben) fungeren we soms voor een bepaalde tijd als externe brandmanager om een goede basis neer te leggen.
Lees meer

InnoBrands®
Langestraat 145
Postbus 3
7490 AA Delden-NL
Telefoon 074-3767204

Demo