Aantrekkelijke merknamen kiezen

New brandHet belang van het kiezen van een merknaam wordt vaak onderschat

Onderzoek heeft aangetoond dat een merknaam in grote mate het succes van een merk kan beïnvloeden. Positief en helaas ook negatief.

Hoe ontwikkel je een goede merknaam? Hoe stel je vast of een naam geschikt is voor het product, bedrijf of de organisatie?
Er zijn een groot aantal merknaamstrategieën en naamgevingsprincipes. Daarbij is het formuleren van een goede briefing cruciaal; wij helpen klanten daarbij.

Aantrekkelijke merknaam kiezen InnoBrands helptOndertussen hebben we een groot aantal klanten ondersteund bij de ontwikkeling van goede merknamen. We hebben een brede pool van creatieven die, op basis van de genoemde briefing, met een brede lijst aan naamopties komen. Vanzelfsprekend helpen we bij het selectieproces en zorgen we voor een beschikbaarheidsonderzoek op het moment dat er een aantal naamopties op tafel liggen. En we zorgen bij de uiteindelijke registratie van de nieuwe merknaam.

Bel voor meer informatie: 074-3667204 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

InnoBrands®
Langestraat 145
Postbus 3
7490 AA Delden-NL
Telefoon 074-3767204

Demo