Commercieel advies & klankbord

Commercieel advies bedrijfsstrategie verkoopbenadering communicatieVoor verschillende opdrachtgevers worden we ingeschakeld voor specifieke commerciële vraagstukken. Denk daarbij aan bedrijfsstrategie, verkoop- en klantbenadering, communicatie en advertisingaanpak en category management.

Voor het management van ondernemingen is het belangrijk om een klankbord hebben: met een frisse blik van buiten, onbevooroordeeld. Zodoende worden keuzes beter afgewogen, risico's beter ingeschat en dat komt besluitvorming zeer ten goede.

Klankbord InnoBrands commerciële vraagstukkenBij veel bedrijven ontbreekt het aan een goed en professioneel klankbord. Wij vervullen die rol bij verschillende ondernemingen in diverse sectoren. Op basis van onafhankelijkheid en vertrouwelijkheid. Dat kan ook gaan over de strategische keuzes van een onderneming, commerciële aanpak, verandering of over organisatorische aspecten.

 

De voordelen:

  • Onafhankelijk, deskundig, vertrouwelijk
  • Ander perspectief dan 'vaste' denkwijzen
  • Uit de waan van de dag
  • Stimulering en spiegelen
  • Hernieuwde focus en prioriteiten bepalen.

Bij diverse ondernemers fungeert Richard Wermelink met zijn grote kennis en ervaring maandelijks een paar uur als klankbord. Dat wordt als zeer waardevol en relevant ervaren en helpt in het nemen van goede besluiten. Bel Richard Wermelink voor een nadere kennismaking: 074-3767204.

InnoBrands®
Langestraat 145
Postbus 3
7490 AA Delden-NL
Telefoon 074-3767204

Demo