Merken bouwen & innovatie: dat zijn onze twee kerngebieden. InnoBrands® helpt bedrijven bij het bouwen van een sterk merk en bij de ontwikkeling van nieuwe producten. InnoBrands werkt onafhankelijk, gedreven en no-nonsense.

Al meer dan 15 jaar is er een professionele passie opgebouwd voor merkontwikkeling en vernieuwing op basis van klantbehoeften en klanteninzicht. En dat zetten we met succes voor diverse klanten in.

1. Wat doen we?

A. Sterke merken bouwen
We zijn gespecialiseerd in het bouwen van merken. Het is onze overtuiging dat een sterk merk het beste uitgangspunt biedt voor een goede concurrentiepositie. Producten zijn kopieerbaar, merken niet. Daarom bieden we diverse diensten aan die u helpen om sterke merken te bouwen.

B. Analyse en marketingstrategie
Een goede analyse staat aan de basis van elke strategie en nauwe samenwerking met de opdrachtgever zijn cruciaal om tot goede en praktisch bruikbare conclusies te komen. Zo'n gedegen analyse staat aan de basis van elke goede merkvisie en marketingstrategie.

C. Innovatie: nieuwe producten
Heeft het bouwen van merken iets te maken met nieuwe producten? Zeker weten!
Sterke merken vernieuwen continu; soms grote vernieuwingen, soms kleine. Een mooi gezegde in dit verband: "Brands are like sharks, they must keep moving or die." Daar staan we volledig achter.

D. Commercieel advies & Klankbord
We zijn ook vaak klankbord voor directies en marketingafdelingen van verschillende bedrijven. We voorzien hen van advies en onze kijk op vraagstukken op het gebied van merken, communicatie en bedrijfsstrategie. Onze klanten geven aan dat deze gesprekken belangrijk bijdragen in de gedachten- en besluitvorming.

2. Voor wie we werken.

Grote en kleine klanten
We werken voor een grote variëteit aan opdrachtgevers, vooral ook voor bedrijven die actief zijn in consumentenproducten en retail, omdat in de "Fast Moving Consumer Goods" onze roots liggen. Maar ook voor business-to-business en instellingen vooral wanneer het gaat om merk-vraagstukken en advies. Dat kunnen grote bedrijven zijn, maar ook relatief kleine bedrijven en start-ups. Of bij (semi) overheden wanneer het gaat over city-branding.

Centrale thema's zijn telkens vraagstukken rond merken, positionering, marketing, communicatie en bedrijfsstrategie.

3. Hoe we werken

A. No-nonsense & resultaatgericht
Onze aanpak is no-nonsense en resultaat gericht. Klantbehoeften in combinatie met de krachten van het bedrijf, het concurrentieveld en belangrijke lange termijn trends in de maatschappij zijn daarbij telkens ons uitgangspunt.

B. Veel ervaring
Al gedurende meer dan 10 jaar geven we marketingadvies aan diverse bedrijven en voeren we voor en met klanten diverse projecten uit. InnoBrands® is in 2001 opgericht door Richard Wermelink, die met zijn langjarige internationale marketingervaring een enorme kennis heeft vergaard in het eigenhandig bouwen van merken en introduceren van nieuwe producten. Zelf met de voeten in klei: in de zeer concurrerende markten van consumentenproducten, zoals wasmiddelen, luchtverfrissers en tandpasta's.

C. De beste mensen uit ons netwerk
Door onze jarenlange ervaring hebben we een uitgekiend netwerk opgebouwd van superspecialisten die we op maat voor klanten kunnen selecteren. Bijvoorbeeld wanneer het gaat om onderzoek, maar ook bij design, verpakkingsontwerp en het maken van communicatiecampagnes. We kunnen klanten helpen bij het opstellen van een goede briefing. En daarna ondersteunen we bij het beoordelen en gefundeerd selecteren en verder optimaliseren van de beste voorstellen.

 

Privacy en uw persoonsgegevens: informatie over hoe we met uw persoonsgegevens en privacy omgaan vindt u hier.

InnoBrands®
Langestraat 145
Postbus 3
7490 AA Delden-NL
Telefoon 074-3767204

Demo