Over Richard Wermelink

Richard Wermelink heeft ruim 25 jaar ervaring in het bouwen van merken en in marketingstrategieën.

Hij heeft een Bachelor in Business Administration van Universiteit Nijenrode en een MBA van de Rotterdam School of Management (Erasmus Universiteit).

Hij is zijn loopbaan begonnen bij Akzo Consumenten Producten en bij Sara Lee/Douwe Egberts waar hij diverse marketing management functies heeft vervuld. Hij was onder andere marketingmanager voor wasmiddelen, reinigers en tandpasta. Hij maakte vervolgens de overstap naar sales en werd verantwoordelijk voor de verkoop van de Sara Lee/DE merkartikelen en private label aan Albert Heijn, Etos, Hakon en Hema.

Daarna kreeg hij de wereldwijde verantwoordelijkheid voor het merk Ambi-Pur, waarbij communicatie, de ontwikkeling van nieuwe concepten en de uitrol daarvan centraal stonden.

In 2001 heeft hij InnoBrands opgericht en adviseert hij als onafhankelijk en zelfstandig merk- en marketingconsultant een groot scala aan bedrijven. Daarnaast vervult hij een aantal maatschappelijke functies en commissariaten en geeft hij gastcolleges merk- en marketingstrategie bij de Saxion Hogeschool.

InnoBrands®
Langestraat 145
Postbus 3
7490 AA Delden-NL
Telefoon 074-3767204

Demo