Merken bouwen & positioneren

Brand strategy innoBrands 200x133 99

Het bouwen van sterke merken en zorgen voor een heldere en onderscheidende positionering is een van InnoBrands' specialiteiten. We gebruiken daartoe veelal de Brandkey© methodiek. De kern is om tot een relevante merkdefinitie en positionering te komen.

De ontwikkelde Brandkey© maakt duidelijk waar het merk voor staat en wat de aspiraties zijn voor de toekomst. AudiVoor onze klanten fungeert dit als als 'blueprint' omdat het richting geeft voor tal van marketingactiviteiten zoals communicatie, productontwikkeling en design. Het is een solide basis en geeft aan hoe de groei gerealiseerd moet worden. Een goede Brandkey© geeft het ook rust in de organisatie omdat de richting duidelijk is bepaald.

Kennis en ervaring
Onze kennis op het gebied van merken, maar ook klanteninzicht, concurrentie, markt- en trendinformatie zijn belangrijke bouwstenen bij het bouwen van een sterk merk. En last but not least de kernessentie van het merk of bedrijf zelf.

Wilt u ook een goed fundament leggen voor uw merk, bel dan voor een vrijblijvende kennismaking. We helpen u graag verder! Telefoon: 074-3767204.

Brandmanagement  
Brandmanagement word cloud

Voor bedrijven die niet de capaciteit hebben (of tijdelijk niet hebben) fungeren we soms voor een bepaalde tijd als externe brandmanager om een goede basis neer te leggen.
Lees meer

InnoBrands®
Langestraat 145
Postbus 3
7490 AA Delden-NL
Telefoon 074-3767204

Demo