Merkarchitectuur

Wonderryck Twente Merkarchitectuur InnoBrandsHoe zorg je voor logica in een assortiment en soms een wirwar van merken en sub merken? Er is niet één voorgekookte formule waar automatisch een antwoord uit rolt.

 

Bij de ontwikkeling van een merkarchitectuur wordt men geconfronteerd met uiteenlopende mogelijkheden. Het is onze taak om verschillende opties te formuleren en daaruit gefundeerd de beste routes af te wegen op hun voor- en nadelen, om zo tot een goed doordachte merkarchitectuur te komen.

Ambipur logo Innobrands MerkarchitectuurRichard Wermelink heeft door zijn jarenlange ervaring een groot track-record in het opzetten of stroomlijnen van merkstructuren. Niet onbelangrijk: de merkarchitectuur moet niet alleen voor de consument of klant direct herkenbaar en logisch zijn, maar ook goed en efficiënt te managen zijn door de opdrachtgever. Bel voor een oriëntatie: 074-3767204

Brandmanagement  
Brandmanagement word cloud

Voor bedrijven die niet de capaciteit hebben (of tijdelijk niet hebben) fungeren we soms voor een bepaalde tijd als externe brandmanager om een goede basis neer te leggen.
Lees meer

InnoBrands®
Langestraat 145
Postbus 3
7490 AA Delden-NL
Telefoon 074-3767204

Demo